Acker Lodges 1 – Ruinerwold – Drenthe

Acker Lodges 1 – Ruinerwold – Drenthe

(Update Juni 2023)

Op een strook land, direct aan de weilanden, zijn deze sfeervolle lodges naast elkaar gesitueerd. Elke accommodatie is geschikt voor vier personen en beschikt over twee slaapkamers (waarvan een met een stapelbed), een fijne badkamer en een open keuken met zithoek. Aan de voorzijde van dit vakantiehuis bevindt zich de mooie veranda met meubilair. Vanaf hier geniet u van uitzicht zo ver het oog reikt en is het de perfecte plek om de dag te beginnen en af te sluiten.

Deze accommodaties kunnen ook als 12 en 16 persoons groepsaccommodatie worden gehuurd in combinatie met een gezamenlijke ruimte.

Accomodatie: Acker Lodges 1
Maximum aantal personen: 4
Aantal Sterren: 3
Zwembad: Nee
Plaats: Ruinerwold
Provincie: Drenthe
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in RuinerwoldDrenthe

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie